Diari Més

Successos

Mor un gos que els seus amos havien deixat al cotxe en parar a dinar a les Gavarres

La principal hipòtesi és que l'animal va patir un cop de calor, tot i que caldrà esperar als resultats de la necròpsia per esclarir les causes de la mort

La família havia parat a dinar a les Gavarres.

Mor un gos que els seus amos havien deixat al cotxe en parar a dinar a les GavarresGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gos va morir ahir dimecres a Tarragona després que els seus amos el deixessin sol al cotxe mentre paraven a dinar a les Gavarres. La família propietària de l'animal, procedent de Girona, viatjava en direcció Cambrils quan va decidir fer una parada al polígon comercial per descansar i fer un mos. En sortir van trobar el seu gos mort, suposadament a causa d'un cop de calor.

Una jove va veure com algú treia l'animal del cotxe embolicat amb una manta, per la qual cosa va alertar dels fets a la Guàrdia Urbana. Una patrulla del cos de policia local es va dirigir fins a l'indret, on va trobar a la família visiblement «molt afectada». Els agents van obrir diligències al propietari de la mascota per un presumpte delicte de maltractament animal, el qual s'haurà d'enfrontar a un judici ràpid.

La principal hipòtesi és que el gos patís un cop de calor, tot i que s'estan investigant les causes de la mort. El laboratori municipal ha fet aquest dijous la necròpsia a l'animal i caldrà esperar els resultats per comprovar si aquest va ser el factor que va provocar la mort a l'animal.

tracking