Diari Més

Turisme

Cinc creuers arriben al Port de Tarragona amb 5.600 passatgers a bord

El primer arribarà demà dijous, dos el divendres, un el diumenge i un altre el dilluns

El Costa Fascinosa arribarà a la ciutat aquest divendres.

Cinc creuers arriben al Port de Tarragona amb 5.600 passatgers a bordCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de cinc creuers arribaran, des d’aquest dijous al proper dilluns, al Port de Tarragona. En total, els vaixells portaran a la ciutat un total de 5.600 passatgers. Les grans embarcacions que atracaran a la capital del Tarragonès seran el Sea Cloud, Costa Fascinosa, Serenissima, Wind Star i Marella Dream.

El creuer Sea Cloud de la companyia Sea Cloud arribarà demà dijous, dia 25 d’octubre, a la marina Port Tarraco, al Moll de Costa. Atracarà a les 8 hores procedent de Barcelona i marxarà a les 14 hores amb destinació Maó. Té una eslora de 109,5 metres i una capacitat per a 64 passatgers.

El divendres, 26 d’octubre, a les 9.30h arribarà el Costa Fascinosa, de la companyia Costa Cruise Lines, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de La Valleta (Malta). A les 17 hores marxarà amb destinació a Marsella. El Costa Fascinosa té una eslora de 290 metres i una capacitat per a 3.800 passatgers.

El mateix dia però a les 16h arribarà el Serenissima, de la companyia Noble Caledonia, a la Marina Port Tarraco, al Moll de Costa, procedent de Barcelona. A les 18:30 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca. El Serenissima té una eslora de 87 metres i una capacitat per a 110 passatgers.

El diumenge, 28 d’octubre, a les 7 hores arribarà el Wind Star, de la companyia Windstar Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Barcelona. A les 17 hores marxarà amb destinació a Eivissa. El Wind Star té una eslora de 134,2 metres i una capacitat per a 148 passatgers.

Per últim, e dilluns, 29 d’octubre, a les 9.30 hores arribarà el Marella Dream, de la companyia Marella Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Toulon (France). A les 19h marxarà amb destinació a Palma de Mallorca. El Marella Dream té una eslora de 243 metres i una capacitat per a 1.533 passatgers.

Trànsit passeig de l’escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’escullera. És per aquest motiu que el divendres, diumenge i dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

tracking