Un total de 290 persones participen a la 3ª Cursa de Tardor d'Altafulla

Els participants van fer un recorregut de 10 quilòmetres que va transcórrer per alguns dels indrets més simbòlics del municipi

La 3a edició de la Cursa de Tardor d'Altafulla es va celebrar l'1 de novembre, dia de Tots Sants.

Un total de 290 persones participen a la 3ª Cursa de Tardor d'AltafullaCedida

Altafulla va acollir, ahir dimarts 1 de novembre, la 3a edició de la Cursa de Tardor, organitzada pels Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament. Un total de 290 corredors van participar en la cursa de 10 quilòmetres, que va transcórrer per alguns dels indrets més simbòlics del municipi com la desembocadura del Gaià i els seus espais protegits, el Castell de Tamarit, la Platja d’Altafulla i la muntanya de Sant Antoni.

El pòdium de la categoria masculina va estar encapçalat per Otmane Btaimi, amb un temps de 34 minuts i 46 segons. El van acompanyar Dani Alonso, que va fer 35 minuts i 58 segons, i Mosheen El Haddad, amb 36 minuts i 43 segons. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Anne Le Cunuder amb un temps de 39 minuts i 36 segons. En segon lloc, s’hi va col·locar Marta Camps, dels Atletes d’Altafulla, amb una marca de 43 minuts i 1 segon. La tercera posició va ser per Sandra Alonso, que va completar la cursa en 45 minuts i 40 segons.

Jaume Sánchez, regidor d’Esports, i Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient, van fer l’entrega dels trofeus. La pròxima cita dels Atletes d’Altafulla serà la Cursa de Primavera que com és habitual se celebrarà l’1 de maig.