Aquest dijous tornaran als entrenaments amb el Nàstic i viatjaran a Cadis per jugar-hi divendres

Kakabadze durant un partit en una imatge d'arxiu.

Segueixen els canvis al Nàstic: els granes cedeixen Kakabadze a un equip danèsNàstic

Publicat per

Per si no n'hi ha prou al Nàstic de Tarragona amb la càrrega de minuts que va suposar arribar als penals contra el Lugo aquest dimarts a la Copa del Rei, els dos jugadors que van estar concentrats amb les seves respectives seleccions arribaran cansats al partit de divendres a Cadis (21 hores).

Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze, van ser cridats per les seves seleccions, Macedònia i Geòrgia, respectivament. Ambdós tenien per davant dues cites internacionals i, no només no hi van faltar, sinó que van jugar els 180 minuts.

Dimitrievski va estar sota pals tant en la victòria dels macedonis de dissabte a Israel (0-1), com en l'empat, a casa, contra Albània (1-1), dimarts.

Per la seva banda, Kakabadze també ho va jugar tot en la golejada patida per Geòrgia davant d'Irlanda (0-5) i en l'empat a Àustria, en partits disputats dissabte i dimarts, respectivament.

Macedònia, que està en el grup d'Espanya, és penúltima, amb 7 punts, mentre que els georgians, amb 5 punts, també són penúltims del seu respectiu grup. Cap de les dues seleccions té opcions de classificar-se pel Mundial.

Està previst que els dos jugadors arribin aquest dimecres al vespre a Tarragona i que demà entrenin, abans de marxar cap a Cadis, per disputar la quarta jornada del Campionat de Lliga.