Per fi, el Reus protagonitza la primera victòria a casa

Els roig-i-negres es van mostrar determinants durant tot el partit, i la feina feta els va acabar valent els tres primer punts a l'Estadi

Linares en una acció del partit d'avui

Per fi, el Reus protagonitza la primera victòria a casaCF Reus Deportiu

Finalment, elCFReusDeportiuha aconseguit la primera victòria a l'Estadi Municipal, davant de la seva afició. Ho ha fet en el partit de la desena jornada de la Segona Divisió A contra elRayoMajadahonda. Un rival que ha resultat difícil de batre, i que s'ha mostrat igualat en gran part del partit, però que ha acabat perdent davant d'un Reus que no ha perdonat les ocasions que ha tingut en la segona meitat.

La primera meitat de l'enfrontament entre elCFReusDeportiui elRayoMajadahondava estar marcada per l'absència de massa ocasions per cap dels dos equips, però també per un lleuger dominidels roig-i-negres, que tot i no acabar-se de trobar còmodes, van saber portar el ritme del partit en bona part dels 45 minuts inicials.

Una primera part en què el partit semblava presentar-se com un enfrontament avorrit itravat, en què cap dels dos equips era capaç d'encadenar jugades, ni acabar de generar perill. L'equip visitant es va mostrar conservador, ja que en els moments en què tenia la possessió de la pilota, es dedicava a moure-la pel seu camp, sense arribar a passar del cercle central, ni generar ocasions, només intentant evitar que l'equip dirigit per XaviBartoloes fes amb l'esfèric.

Pel que faals roig-i-negres, durant la primera meitat només van ser capaços de generar perill en un parell d'ocasions, molt al principi del partit, en què una jugada iniciada perÁngelBastos va acabar ambMiguelLinares plantant-se sol davant del porter delMajadahonda,Basilio, que va acabar atrapant la pilota. No va ser fins als darrers minuts de la primera meitat, després d'un parell d'ocasions de perill dels blanc-i-vermells a la contra que va acabar refusant el porter delCFReus, Edgar Badia, que elsroig-i-negres van tornar a generar perill amb una altra centrada d'ÁngelBastos, que Adri Guerrero va rematar de cap i que hauria estat el primer gol delCFReus si un defensa delRayono l'hagués tret de sota els tres pals.

La segona meitat del partit va arrencar amb un altre to per part dels dos equips, que van saltar al terreny de joc amb la intenció de marcar el primer gol del partit. Va ser el conjunt visitant el primer a trobar-lo, quan pocs minuts després de la represa,EnzoZidaneva protagonitzar una arribada a l'àrea d'Edgar Badia, que el porter del Reus va poder refusar. Però no va tenir tanta sort el porter roig-i-negre, quan un parell de minuts més tard, va acabar sent l'autor involuntari del gol delRayoMajadahonda, quan la centrada d'AitroRuibal, que tornava a arribar a l'àrea delCFReus en una jugada al contraatac, va picar al pal dret de la porteria roig-i-negra, i va tocar l'esquena del porter del Reus abans d'entrar.

Però els homes de XaviBartolono van trigar gens a reaccionar, i al minut següent,AlejandroCatena va rematar la centrada de córner deGusLedes, i va marcar el gol de l'empat. Una reacció immediatadels roig-i-negres que els va permetre seguir vius al partit, i tornar a generar ocasions. Però el ritme del joc va tornar a rebaixar-se després de l'intercanvi de gols, i no va ser fins als darrers minuts del partit que elCFReusDeportiuva tornar a treure la cara agressiva, amb l'entrada deFranCarbiaiRubenEnri. Però va ser finalment el migcampistaJuanDomínguez, qui en una arribada a la porteria visitant, va acabar marcant el gol que va donar la victòriaals roig-i-negres, i que va generar l'eufòria entre l'afició del Reus, que va celebrar de tot cor el gol.

FranCarbia, acabat de tornar de la lesió que va patir al camp de l'Almeríaa finals de setembre, encara va tenir esma per tornar-ho a intentar, però finalment el partit va acabar amb el 2-1 al marcador. I amb una celebració molt especial dels jugadorsroig-i-negres amb els seus aficionats, que no van parar d'animar l'equip durant tot el partit.

Reus. Edgar Badia, Ángel Bastos, Alejandro Catena, Jesús Olmo, Gonzalo Pereira (Ruben Enri, 83’), Juan Domínguez, Gus Ledes, Mario Ortiz, Adrià Guerrero (Borja Herrera, 88’), Alfred Planas (Fran Carbia, 60’) i Miguel Linares.

R.Majadahonda. Basilio, E.Galan, Rafa, Luso, David Morillas, Enzo (Martínez, 63’), Óscar, Verza (Benito, 77’), Fede Varela, Aitor Ruibal i Aitor García.

Gols. 0-1, Edgar Badia en pròpia porteria (49’); 1-1, Alejandro Catena (50’); 2-1, Juan Domínguez (86’).

Àrbitre. Abraham Domínguez Cervantes (Extremeny). Va amonestar amb la targeta groga el visitant Galan i al local Jesús Olmo.

Incidències. L’Estadi Municipal de Reus va acollir 2.345 espectadors.