La competició dels clubs de promoció es va celebrar durant el cap de setmana al Prat de Llobregat

L'equip sub14 masculí va revalidar el títol al campionat català.

L'Escola del Club Atletisme Tarragona aconsegueix dur gairebé un centenar d'atletes al Campionat de CatalunyaCAT

Publicat per

L'Escola del Club Atletisme Tarragona ha classificat, per primera vegada, equips en totes les categories en el Campionat de Catalunya de Clubs, en categories de promoció. El club tarragoní va portara participar fins a 93 atletes que formaven els 8 equips. El campionat es va disputar al llarg del cap de setmana a l'estadi Moisés Llopart del Prat de Llobregat.

Cal destacar la victòria al campionat de l'equipSub14 masculí, que revalidava el títol de pista coberta; l'equipSub10 masculí, va finalitzar en 3a posició; i les integrants del 3x600 de la categoria Sub12 femeníDuïna Borredà,Diana GarciaiNora Montoliu, van batre el rècord dels campionats amb un temps de 5'52''54.

Pel que fa a les atletesSub10femenines, aquestesvan aconseguir la 14a plaça. Els equipsSub12 femení i masculívan finalitzar en 4a i 12a posició respectivament. La categoria femenina Sub14, va obtenir la 7a plaça. I en la categoriaSub16, l'equipfemeníva acabar en 10è lloc, i elmasculíen el 12è.

Integrants de l'equip sub10 de l'escola del Club Atletisme Tarragona.