Estadi: Nou Estadi - Árbitre: Sergio Usón Rosel (aragonès)
Gols Nàstic: Ribelles (26'), Robert Simón (68')
Gols UCAM Murcia: Xemi (10'), Xemi (29')
Publicat per

Final del partit

El Nàstic acaba empatant contra un UCAM amb deu després d'una mala primera part, però una segona amb una imatge totalment contrària

Al travesser Jannick!

Bon xut d'Oriol que refusa Ribas. El rebot l'enganxa Buyla i l'envia al travesser.

Sis minuts d'afegit

És el que resta al partit

L'atrapa Ribas

Bona jugada del Nàstic que acaba amb un remat forçat de Pablo Fernández que acaba atrapant el meta visitant

Goooooool de Robert Simón!

Se'l mereixia el Nàstic que estava jugant molt millor i una centrda d'Oriol al segon pal l'aprofita l'extrem per fer el 2-2

Expulsat Farrando

Veu la segona targeta groga per una entrada sobre Pablo Fernández. Es queda amb un menys l'UCAM

Primer canvi visitant

Marxa Tropi i entra Caballero

Guanya temps l'UCAM

Treu profit d'una falta dels tarragonins per aturar el joc i deixar que passi el temps

No surt del seu camp l'UCAM

Està bé el Nàstic que té el rival tancat en camp propi

Surt millor el Nàstic

En aquest segon temps ha sortit amb la intensitat que no ho havia fer a la primera

Comença la segona meitat

El Nàstic busca la remuntada

Es retrassa l'UCAM

Salten dos minuts més tard al terreny de joc, fet que provoca l'escridassada del públic

Final de la primera meitat

El Nàstic ha completat un primer temps molt fluix i la mostra és el resultat

L'atura Gonzi

Centrada de Tropi que remata de manera espectacular Xemi, davant la mirada d'Albarrán i Gonzi l'autra amb una bona estirada

Per poc Fullana

Xuta la falta directa i es perd llepant el pal

Targeta groga per Farrando

Per una falta a Carbia sense la pilota en joc.

Torna a marcar Xemi

Mala sortida de Ribelles que deixa a Xemi sol contra Gonzi i no perdona

La treu Aythami

Nova jugada de l'UCAM per banda dreta que acaba amb centrada de Liberto i la treu a l'últim moment el central grana

Perdona el Nàstic

Bona ocasió per banda esquerra que Pablo Fernández no arriba a rematar bé i Robert Simón, que agafa el rebot, cau dins l'àrea amb la pugna amb el defensor.

Malament la defensa grana

Molt dèbils els defensors del Nàstic que entre tres no han pogut prendre la pilota a l'atacant de l'UCAM. Aquest ha acabat penjant una bona pilota a l'àrea que per poc no acaba amb el 0-2

Aguanta enrere l'UCAM

El Nàstic està tenint possessions llargues, però no aconsegueix trobar un forat en la defensa murciana

Segona groga pel Nàstic

La rep ara Pablo Fernández

Reacciona el Nàstic

Provoca un córner

Gol de l'UCAM

Marca Xemi després de controlar a la frontal de l'àrea, girar-se i xutar al pal llarg.

Arriba amb perill l'UCAM

Centrada des de l'esquerra que no aconsegueix rematar ningú dels visitants. La jugada acaba amb un xut des de l'altra banda que atrapa Gonzi sense problemes

Xiula falta l'àrbitre

Atacava el Nàstic i tenia una bona ocasió, però l'àrbitre assenyala falta en atac

Primera groga del partit

La rep Fran Carbia per una falta al mig del camp

Partit obert

Ens els primers cinc minuts només l'UCAM ha aconseguit posar una pilota a l'àrea que Liberto ha rematat alt

Comença el partit!

Pilota en joc per a l'UCAM

Surten els protagonistes

Els jugadors de tots dos conjunts salten a la gespa del Nou Estadi

Torna Quintanilla

El central recupera la titularitat després de superar les molèsties musculars que el van tenir apartat de l'equip en les dues jornades anteriors. També tornen Pedro del Campo i Edgar Hernández que esperaran el seu lloc a la banqueta.

Onze de l'UCAM

Biel Ribas, Johan, Viti, Stiepovich, Armando, Abenza, Tropi, Chacartegui, Alberto Fernández, Xemi Fernández i Liberto

Onze del Nàstic

Gonzi, Albarrán, Aythami, Quintanilla, Joan Oriol, Robert Simón, Ribelles, Fullana, Jannick Buyla, Fran Carbia i Pablo Fernández

El Nàstic a pel sis de sis

Els tarragonins necessiten tornar a guanyar després de sumar només un punt en les dues darreres jornades de lliga que ha disputat lluny del Nou Estadi