El CA Tarragona queden quarts en el torneig sub16 'indoor'

Víctor Jiménez va ser el més destacat i es va classificar al nacional

L'equip del CA Tarragona després del Campionat de Catalunya Sub16.

El CA Tarragona queden quarts en el torneig sub16 'indoor'CA Tarragona

Publicat per

El Club d'Atletisme de Tarragona va viure un cap de setmana d'èxits pels triomfs dels seus atletes en les competicions que es van disputar. L'equip tarragoní va debutar amb una quarta posició en el Campionat de Català de Clubs Sub16 en pista coberta, a només 4 punts de diferència del tercer classificat, l'UA Terrassa.

L'actuació més destacada va ser la de Víctor Jiménez a la prova de Salt de Llargada. L'atleta va establir un nou rècord en els campionats d'aquesta modalitat amb un últim salt de 6,21 metres. Aquesta marca també li va servir per a classificar-se per al Campionat d'Espanya. La jornada va ser productiva per la resta dels atletes del CA Tarragona. Matías Hernández va aconseguir la tercera posició en la primera sèrie dels 60 metres tanques amb un temps de 10,96''. Unai Ortiz de Landazuri també va tocar podi amb la seva segona posició en els 60 metres llisos amb una marca de 7,91'', una prova que va realitzar després d'una llarga aturada per les lesions.

També van ajudar a sumar punts les actuacions d'Héctor Torrents, que va ser sisè a la prova de triple salt amb una marca de 10,20 metres, mentre que Matías Costa, en la modalitat de llançament, va aconseguir una marca de 9,41 metres que el va fer escalar fins a la quarta posició.

Tot i que la resta de membres del CA Tarragona no van destacar per arribar a les primeres posicions en les seves proves, la seva participació va ser clau per continuar sumant punts per al total de l'equip. Guillem Ferran va obtenir la setena posició en la modalitat de Salt amb Perxa després de superar el llistó a 2,30 metres. Al mateix temps, Pau Crespo va quedar desè en la prova dels 1.000 metres llisos amb una marca de 3'23,38'', sumant punts en una prova que, segons indiquen des del club, no era l'especialitat de l'atleta. Jan Vives va quedar en novena posició als 3.000 metres llisos amb un temps de 41'37'', una prova que va ser especialment ajustada. Pel que va a Joan Martorell, l'atleta va aconseguir la quarta posició en els 600 metres llisos, a més, va ser segon de la seva sèrie amb un temps d'1'35,77''. Xavier Rodríguez va ser novè als 3.000 metres llisos amb un temps d'1:18'89'', la seva actuació va mantenir les aspiracions de pujar al podi per a l'equip tarragoní abans de la prova final, la de relleus. Matías Hernández, Víctor Jiménez, lluc Subirós i Joan Martorell van participar en el relleu de 4x300 metres i van acabar en tercera posició, però no va ser suficient perquè el CA Tarragona acabés en el top 3.