Futbol Sala

El Club Futbol Sala Salou fa història i passa de ronda a la Copa del Rei (3-2)

Els de Manel Hidalgo van vèncer al Manresa, de superior categoria, en la seva primera participació en la copa

Els jugadors del CFS Salou celebrant un gol.

El Club Futbol Sala Salou fa història i passa de ronda a la Copa del Rei (3-2)Gerard Martí

Publicat per

El Club de Futbol Sala Salou fa història i aconsegueix vèncer al Manresa, rival de superior categoria, a laprimeraronda de Copa del Rei per 3-2. Els de Manel Hidalgo es van classificar per aquesta competició per primera vegada en la seva història després de quedar subcampions delTercera Divisió l'any passat i amb aquesta victòria passen a la segona rondaquetindrà lloc el 27 de setembre.

El Pavelló Municipal d'Esports va esclatar d'alegria perquè, a manca de menys d'un minut, els salouencs van superar el Manresa, de Segona Divisió, i es van guanyar el bitllet per la següent ronda.

D'altra banda, els de Manel Hidalgoes medirana l'Andorra l'1 d'octubre en el seu debut oficial de la lliga.