Pádel

La reusenca Ari Sánchez, nova número 1 del World Padel Tour

Amb el seu últim triomf, els punts guanyats són suficients per desbancar les seves grans rivals, Alejandra Salazar i Gemma Triay

Paula Josemaría i la reusenca Ari Sánchez celebrant la victòria.

La reusenca Ari Sánchez, nova número 1 del World Padel TourWPT

La padelista reusenca Ari Sánchez i la seva companya Paula Josemaría es van convertir ahir en les noves número u del rànquing del World Padel Tour. La parella va guanyar el passat cap de setmana el Màster 2022 de la Comunitat de Madrid per sumar el seu quart torneig consecutiu amb victòria i el setè de tot l'any.

Amb aquest últim triomf, els punts guanyats són suficients per desbancar les seves grans rivals, Alejandra Salazar i Gemma Triay. La reusenca va lluitar fins al final per emportar-se el Màster de Madrid per 6-4, 2-6 i 1-6 contra Aranzazu Osorio i Victòria Iglesisas.

Ari Sánchez va començar el partit amb derrota. Les seves rivals es van emportar el primer set, però la reusenca li va capgirar el marcador en dos sets on va mostrar per què és mereixedora de ser la nova número u. El pròxim torneig és a Amsterdam aquest cap de setmana.