La derrota de diumenge deixa al Nàstic enfonsat en un mar de dubtes

Després de perdre un partit, tot el que no sigui una victòria contra el Real Murcia podria comprometre el futur d'Agné a la banqueta grana

Raül Agné durant un partit al Nou Estadi aquesta temporada.

La derrota de diumenge deixa al Nàstic enfonsat en un mar de dubtesGerard Martí

Per a un equip, perdre sempre deixa un aire d'inquietud durant tota la setmana de treball fins a la pròxima jornada, però com ha tingut lloc la derrota també afecta. El Nàstic arrenca d'aquesta manera una nova setmana després de veure com en qüestió de dos minuts, una victòria que estava al palmell de la mà, se l'ha escapat volant i l'ha tornat a deixar en una zona compromesa.

Aquest resultat ha creat un còctel de dubtes amb Raül Agné a l'epicentre. Després d'un mes i una setmana de competició, i amb 6 de 18 punts aconseguits, qualsevol resultat en el partit d'aquest diumenge contra el Real Murcia que no fos una victòria, podria arribar a comprometre el futur del tècnic de Mequinensa a la banqueta grana. La tragèdia va arribar amb el gol de l'empat en el minut 87 i es va culminar amb la diana de Juanto Ortuño al minut 89, però va començar abans. En el minut 77, Maurizio Pochettino va tenir el 0-2 amb un xut que va acabar topant al pal.

Aarón Rey va iniciar la jugada i l'hispano-argentí la va culminar, però sense sort. L'última acció del Nàstic en atac va arribar al minut 80, després d'això, l'equip es va començar a tancar en defensa i el control del partit va tornar a les mans de l'Eldense.

Durant la primera meitat el duel ja estava mostrant aquest color. L'Eldense és un equip amb un gran potencial ofensiu i van tenir moltes opcions per avançar-se en el marcador. De fet, van tenir fins i tot un penal, però Manu García ho va aturar tot. El Nàstic estava tancat en defensa i davant aquesta situació, Agné va afegir un defensor més posant a Trilles sobre el terreny de joc. Era el minut 85 i l'Eldense acumulava córners.

En un servei de cantonada va arribar el gol de l'empat. No pot ser que en una jugada de pilota aturada, només hi hagi un jugador defensant el segon pal. Pedro Capó va entrar des de segona línia i no es va trobar cap oposició. La pilota va creuar un arc per sobre de l'àrea petita i va acabar caient als peus de Capó, que va marcar a plaer.

No és la primera vegada aquesta temporada que el Nàstic és remuntat als últims minuts per un córner. En el primer partit de lliga, la UD Logroñés va empatar el partit de la mateixa manera. De nou en una centrada, l'Eldense va marcar el 2-1 i va fer miques en dos minuts els 87 de feina del Nàstic.

A l'inici de la temporada, des de l'entitat s'apuntava que l'objectiu de la temporada era lluitar per les primeres posicions i així poder ascendir sense necessitat de play-off, però la realitat és que els grana només han sumat 6 de 18 punts possibles, amb una única victòria, tres empats i dues derrotes.