Javi Bonilla és el següent a la llista amb només deu minuts més que Nil, tot i ser en més del doble de partits

Lupu, Gorostidi i Pochettino durant l'entrenament que es va disputar ahir a l'annex del Nou Estadi.

Pochettino, Lupu i Nil, els jugadors del Nàstic amb menys minuts de la temporadaGerard Martí

Publicat per

El Nàstic de Tarragona arriba a final de l'any amb una gran diferència respecte a l'any passat. Un dels mantres més repetits de Raül Agné aquesta temporada és que vol que cada jugador de la plantilla se senti titular. Per aquest motiu, a diferència del que es va veure en aquestes dates la temporada passada, tots els jugadors del Nàstic han gaudit de les seves oportunitats, encara que alguns més que d'altres. L'any passat, jugadors com Aleksandar Cirkovic van arribar a Cap d'Any sense poder debutar amb la samarreta grana. De fet, el serbi va marxar al mercat d'hivern sense jugar cap partit oficial. Enguany, el jugador amb menys minuts és Maurizio Pochettino. L'extrem ha jugat 78 minuts repartits en sis partits.

Normalment, la seva entrada a la gespa estava lligada a la necessitat de donar energia a l'equip en els darrers minuts del partit. En aquest temps que ha disputat, Pochettino va forçar la falta que va acabar amb el gol de la victòria contra el Castellón i, a més, en el darrer partit contra el Málaga, també va provocar el 2-1.

Aquesta temporada les lesions han dificultat la participació d'alguns jugadors. Aquest és el cas de Lupu i Nil, que només han pogut jugar 144 i 370 minuts, respectivament. En el cas de Lupu, el seu paper de tercer davanter, sumat a la lesió que el va deixar apartat durant dos mesos, ha provocat la poca participació, però, tot i això, s'ha fet un nom entre l'afició també estrenant-se amb el gol de l'empat contra l'Alcoyano en l'últim partit de lliga de l'any. En el cas de Nil, el lateral va començar la temporada com un dels titulars a la banda, però les lesions l'han deixat apartat del terreny de joc des d'inici de novembre.

Finalment, Javi Bonilla és el següent a la llista amb 380 minuts aquesta temporada, només deu més que Nil, tot i haver participat en més del doble de les jornades. El sorià sempre ha sigut el revulsiu de luxe de Raül Agné i aquesta temporada ja suma dos gols i una assistència tot i haver jugat 215 minuts menys que la darrera campanya.

La diferència de minuts destaca especialment en el sorià, perquè l'any passat va ser un dels jugadors clau de l'equip sent un dels pitxitxis grana amb set dianes. Així doncs, els quatre jugadors són els menys utilitzats per Agné, sense tenir en compte a Dani Parra. El riudomenc es troba sota l'ombra de Manu García i, com és habitual entre els porters, només ha jugat els dos partits de Copa del Rei.

Marc Fernández, oficial

Ahir a la tarda, el Nàstic va anunciar el fitxatge de l'extrem Marc Fernández fins a l'any 2024. Tal com va avançar Diari Més, el jugador català reforça l'atac grana i està previst que s'incorpori a la dinàmica del primer equip en la sessió preparatòria que es disputarà avui a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada.

L'extrem, que destaca per la seva polivalència, pel seu desequilibri i per la seva bona arribada a l'àrea, ha rebutjat ofertes d'equips importants com és el cas del Deportivo de la Coruña, que ha intentat la seva incorporació fins a darrera hora, tot i que el jugador ja havia donat la seva paraula al Nàstic el passat dimecres.