El Reus Deportiu continua de dolç i supera l'Igualada (2-4)

Els reusencs sumen la segona victòria seguida

Ferran Giménez durant una acció del partit.

El Reus Deportiu continua de dolç i supera l'Igualada (2-4)Reus Deportiu

Publicat per

El Reus Deportiu va trencar d'una vegada la maledicció dels partits fora de casa amb una nova victòria com a visitant. Els roig-i-negres van sumar la segona victòria seguida en un partit mogut que van haver de treballar malgrat l'avantatge que van aconseguir en els primers minuts.

Enfrontar-se a l'Igualada sempre és sinònim d'anar a la batalla i els de Jordi Garcia ho van aprendre aviat. El joc del conjunt local era intens i l'àrbitre va haver d'amonestar amb targeta blava a un dels seus jugadors.

Els reusencs van aprofitar la superioritat numèrica i, en un tres i no res, es van posar 0-2 amb gols d'Aragonès i Gelmà. Amb el pas dels minuts, el partit es va intensificar i les faltes volaven a banda i banda. L'Igualada va aconseguir empatar, però, a deu minuts del final, Rojas va tornar a posar per davant al Reus i Marc Julià va sentenciar.