El CB Salou lluita fins a la pròrroga per emportar-se la victòria (89-80)

Els de Jesús Muñiz van saber agafar el pols al partit tot i ser remuntats a l'últim quart

El CB Salou lluita fins a la pròrroga per emportar-se la victòria (89-80)Gerard Martí

Publicat per

El CB Salou va fer un pas de gegant per continuar amb la lluita per la salvació després d'una victòria de gran esforç contra el Gran Canaria. Els de Jesús Muñiz van treballar un partit difícil on les dinàmiques eren canviants, però al final, tot i arribar a la pròrroga, van aconseguir imposar la seva llei gràcies a Oscar Ngomo i CJ Barksdale.

Els de Jesús Muñiz van començar el duel amb bon peu. Oscar Ngomo i Xavi Hernández van revertir els punts inicials del Gran Canaria i van posar el Salou amb cinc punts d'avantatge a l'electrònic. El partit semblava que tenia un inici còmode, però la falta d'encert en els atacs dels locals va aparèixer i el Gran Canaria va aprofitar les seves ocasions per a girar la truita al final del primer temps. Aquest no era el dia d'abaixar els braços. El CB Salou va encetar el segon quart amb les piles carregades i en qüestió de tres minuts van tornar a ficar-se en el partit. Els de Jesús Muñiz van afinar i van passar com un huracà per establir un parcial d'onze punts. Després d'aquest període d'energia màxima, el CB Salou es va descarregar. El Gran Canaria va iniciar la remuntada i Jesús Muñiz va voler aturar el parcial en contra amb un temps mort. La jugada va servir i, gràcies a un triple final de Xavi Hernández, el CB Salou va marxar al descans amb 35-33 a l'electrònic.

El partit estava al màxim d'igualtat, però els torns d'atac s'intercanviaven entre un equip i l'altre. L'inici del tercer quart va ser pel Gran Canaria. El CB Salou estava especialment encertat des de la línia de tres, però el filial canari va aconseguir un parcial de cinc punts per establir cert domini. Malgrat això, la dinàmica del partit es va trencar a favor del CB Salou gràcies a un triple de CJ Barksdale. Els salouencs van remuntar de nou el duel i, tot i el temps mort del Gran Canaria, van acabar de trencar el partit. Els de Muñiz van passar per sobre dels canaris com un tren i van aconseguir un parcial de 14 punts demolidor. Tot i tenir el còmode coixí de nou punts, va tocar patir. Era el torn d'anotar dels rivals i aquests van posar-se a un punt sense cap impediment. Muñiz va fer reaccionar a l'equip amb un temps mort, però el duel va acabar anant a la pròrroga gràcies a un tir a l'últim segon dels rivals. S'afegien cinc minuts i les cames començaven a fallar. Tocava l'última empenta i el CB Salou va agafar la iniciativa. Amb el pas dels minuts, el físic del CB Salou va ser superior, van acabar per destrossar els canaris i fer un pas de gegant per a la salvació.