Aitor Tomàs va guanyar la cursa de 45 km

Aitor Tomàs, a la dreta, va guanyar la Via Augusta el dissabte.

Martina Fuster i Diego Moreno, guanyen l'Ultra Trail Tarragona de 21 kmGerard Martí

Publicat per

L'Ultra Trail Tarragona va omplir el cap de setmana amb tres curses diferents d'atletisme amb el punt d'inici i final al Tennis Tarragona. Ahir, Martina Fuster i Diego Moreno es van proclamar campions de la cursa Cala Romana, la modalitat de 21 quilòmetres amb 500 metres de desnivell. Els atletes participants van recórrer un circuit que va passar per Sant Simplici fins arribar al Catllar i després retornar per Boscos de Tarragona. Martina Fuster va guanyar l'or amb una marca d'1h59'38'' acompanyada al podi per Sandra Bonachí i Susana Castan.

D'altra banda, Diego Moreno va pujar al més alt del podi masculí amb un temps d'1h46' i, en segona i tercera posició, van arribar Josselin Cabaret i Luca Bonifaccio. Durant el matí de diumenge també va tenir lloc l'Ultra Trail Tàrraco, la modalitat de la cursa de 10 quilòmetres i de 259 metres de desnivell. Aquesta cursa, marcada per la velocitat, la va guanyar Marc Llebaria amb una marca de 46'40'' en la masculina i Natàlia Bru, amb un temps de 1h06'04', va guanyar la femenina recorrent el circuit de muntanya amb arribada per Boscos.

D'altra banda, dissabte va començar l'Ultra Trail Tarragona amb la cursa Via Augusta. Aquesta es va allargar fins als 45 quilòmetres i va tenir un desnivell de 1.034 metres. Va passar per al Catllar i Vilabella, va coronar el cim de Sant Simplici i va passat per la platja Llarga i el pantà de Gaià, entre d'altres. Aitor Tomàs va ser el més ràpid amb una marca de 3h31'32'' i Marta Paulino també va guanyar l'or amb 4'48'10''. Dissabte també va tenir lloc la primera edició de la Trail Genuine.