El Reus FC Reddis es treballa els tres punts i manté el lideratge

La UE Valls no ho va tenir fàcil, però tampoc va fallar i es manté en segona posició

Els jugadors del Reus FC Reddis celebrant el gol.

El Reus FC Reddis es treballa els tres punts i manté el lideratgeReus FC Reddis

El Reus FC Reddis es manté una setmana més al capdavant de Primera Catalana després d'aconseguir una treballada victòria contra el Can Vidalet, el quart classificat del grup. D'altra banda, la UE Valls no va fallar contra l'Europa B i manté una pugna pel lideratge que, si segueix així, continuarà fins al final de la temporada.

Els de Marc Carrasco van jugar el darrer diumenge contra el Can Vidalet un duel d'efectivitat. Víctor Oribe, el flamant fitxatge d'hivern, va tornar a marcar la diferència en la primera acció del partit. El davanter va iniciar des de la banda, endinsant-se a l'àrea per després desviar-se fins a la frontal, buscant l'espai per buscar un xut letal que va suposar l'1-0. El duel el va matar Sergi Moreno en una ràpida jugada de Pol Benito que el davanter només va haver de rematar a porteria buida.

El partit no va ser tant senzill com va reflectir el marcador i el tècnic reusenc, Marc Carrasco, va assenyalar que «esperàvem ser més protagonistes amb la pilota, però això no es pot aconseguir en tots els partits. L'equip s'ha reinventat bé en fase defensiva i el resultat és el fruit del gran treball ofensiu de tots».

La victòria reusenca va significar el sisè partit consecutiu deixant la porteria a zero i Carrasco va destacar que «aquesta és la nostra essència. Deixar la porteria a zero en un partit on t'exposes, com aquest, no és fàcil. Que no ens marquin és sinònim de tenir moltes opcions de guanyar».

El Reus FC Reddis manté els tres punts d'avantatge respecte al segon i somia amb l'ascens. Carrasco va explicar que «sempre dic que els grans equips no es fan a base de millor estructura i sistema, sinó a base de desig. L'equip té una motivació extra davant la nostra afició».

D'altra banda, la UE Valls de Manel Cazorla no va fallar al Vilar contra l'Europa B. Aitor Serrano, el pitxitxi de l'equip, va tornar després del partit de sanció i només va necessitar deu minuts per marcar el primer gol. El duel va transcórrer sense gaires ensurts fins al tram final, quan l'Europa B va empatar. Gerard Batista va marcar el 2-1 quan només faltaven tres minuts per acabar l'encontre.

Encara falta un mes perquè el Reus i el Valls es tornin a enfrontar entre ells, però la cursa per la primera posició continua i el premi de l'ascens a Tercera Federació només l'aconseguirà el conjunt que aconsegueixi ser més estable fins al final de la temporada. De moment, ho està sent el Reus FC Reddis.