El Calafell s'emporta el derbi contra el Reus i la tercera posició

Martí Casas va marcar un hat trick

El Calafell s'emporta el derbi contra el Reus i la tercera posicióReus Deportiu

El Calafell va consolidar la tercera posició de l'OK Lliga després de vèncer per 4-2 el Reus Deportiu el darrer dissabte. El derbi va omplir el Joan Ortoll d'una intensitat especial. Sobre la pista, també es va veure perquè en els primers minuts Sergi Miras i Sergi Aragonès van veure una targeta blava. El porter local, Gerard Camps, va aturar la falta directa a Marc Julià i, poc després, Martí Casas va aprofitar per posar l'1-0 en el marcador. El Calafell ser el protagonista del partit i, abans del descans, Jordi Ferrer va marcar el 2-0.

A la represa, el partit es va igualar i el marcador no es va moure fins als deu minuts finals. Casas va marcar un 3-0 que semblava definitiu, però el Reus va despertar i primer Aragonès, amb un xut llunyà, i després Joan Salvat van amenaçar amb el 3-2. Amb el Reus jugant sense porter, Casas va marcar el 4-2 definitiu.