Motor

L'equip BXS Motorsport participa amb èxit a la I Clàssic Raid Tàrraco

Els tarragonins ja es preparen per al Dakar

L'equip BXS Motorsport participa amb èxit a la I Clàssic Raid TàrracoCedida

L'equip de BXS Motorsport de Marcel Quirós ha participat amb èxit a la I Clàssic Raid Tàrraco, la segona prova de l'Off-Road Classic Cup. La parella d'Eivissa formada per Matías Rodríguez i Sandra Guasch vaparticipar a la cursa amb el Lada Niva 2121 VAZ.

Els pilots són les noves incorporacions de l'equip tarragoní aquesta temporada i van obtenir la catorzena posició d'una cursa exigent que va tenir lloc el darrer dissabte. Els participants van tenir la sortida i l'arribada a l'Anella Mediterrània de Tarragona, però els 160 quilòmetres de recorregut van completar un circuit que va travessar des de Ferran fins a l'Alforja. Quirós ha explicat que «vam fer un bon paper, era un recorregut tècnic, amb molts canvis de terreny i que esforçaven a les tripulacions a esforçar-se de no ser penalitzats».

L'equip de BXS Motorsport també està preparant el seu següent gran repte: participar en la pròxima edició del Dakar. Marcel Quirós es va quedar sense participar enguany perquè no va poder arribar als pressupostos, però ja ultima el retorn al desert. Enguany, BXS Motorsport competirà amb dos vehicles.