Desastre monumental al Nou Estadi Costa Daurada (0-1)

El Nàstic no va saber remuntar l'error inicial de Dani Parra en un partit gris i sense idees

Desastre monumental al Nou Estadi Costa Daurada (0-1)NÀSTIC

D'aquesta manera no es pot fer res. El Nàstic de Tarragona es va ficar en un problema dels més grossos perdent per la mínima contra el RealUnióni es queda a tres punts de descens. Els bascs i el Cornellà delimiten el descens a Segona Federació amb 40 punts, empatats amb laNucía, també amb 40, però fora del descens. Els grana no van saber remuntar l'errada inicial de Dani Parra en un partit gris en el qual va mancar les idees en atac i la qualitat per executar-les.

En els primers minuts de partit, els rols dels actors sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada es van establir. El RealUniónva deixar la pilota al Nàstic. Els bascs no necessitaven res més que aprofitar alguna ocasió aïllada, i van tenir-la aviat.

Al minut 8, va tenir lloc una tragèdia. Víctor Parada avançava per la banda i va fer una centrada lateral en primer moment, sense perill. Només hi haviaAramburuper rematar al segon pal i, aquest, estava tapat per Joan Oriol. Era pilota per al porter, però Dani Parra va errar a l'hora d'aturar-la i se la va deixar regalada aAramburu, que va marcar a plaer. El porter, que arribava per cobrir aManuGarcía, va demanar perdó al Nou Estadi i tota l'afició va aplaudir comun senyalper animar-lo.

Amb tot, el RealUniónva trobar el que buscava sense gaires esforços, així que la resta de la primera art no van tenir gaires arguments més en atac. Els grana es van posar mans a l'obra per tornar a igualar el partit. Marc Fernández va tenir la primera. Ell mateix va agafar la pilota al mig del camp i la va posar a la frontal per rematar, però el xut va topar a un defensor i va sortir fora. Pocs minutsdesprés, Pablo va intentar la seva pentinant una centrada deTirleaal primer pal, però sense sort.

Amb el pas dels minuts, el Nàstic es va anar apagant com una espelma pel que fa a les accions ofensives. Els grana es quedaven sense idees i l'execució tampoc era bona. Això es va veure ambAarónRey. El gallec no va tenir el seu dia i va errar les driblades i va decidir malament quan centrar l'esfèric a l'àrea. Cada vegada les accions ofensives del Nàstic eren més tímidesfins aarribar al descans lluny de la porteria rival.

A la represa, Vidal ho va tenir clar.AarónReyes va quedar a la banqueta i va entrarAndyEscudero. Malgrat la intenció, el guió del partit va ser el mateix que a finals de la primera meitat. El Nàstic tenia l'esfèric, però era una possessió estèril, perquè no es concretava en cap moment en una ocasió de perill. El videomarcador va mostrar quehi havia4.142 ànimes, però el Nou Estadi es va quedar mut.

La passivitat a la graderia només es va acabar quan, vint minuts després de la represa,AndyEscuderova provar un remat a la frontal de l'àrea. El públic va reaccionar animant a l'equip i els grana van tornar a tenir deu minuts de connexió en els quals van bombardejar la porteria rival, però el gol no entrava.

Aquesta empenta es va acabar i, ni els canvis deBonilla, Marc Álvarez i Pedro delCampovan millorar el joc ni tampoc Pablo Fernández, que va marxar lesionat. El pas dels minuts va agreujar el problema que es veia en el camp: el Nàstic no sabiaquèfer per remuntar. Ni idees ni habilitat.

En els últims minuts, Dani Parra va aturar el 0-2 en una situació de dos contra u, però res a fer. El Nàstic va perdre i es va ficar en un problema dels greus: el descens està a tres punts. ElNàstic no va saber remuntar l'error inicial de Dani Parra en un partit gris i senseidees.