Triatló

Grace Thek i Mathis Margirier guanyen l'OTSO Challenge Salou

Albert Moreno Molins va ser el millor atleta nacional de la competició, el qual va quedar quart

Mathis Margirier a la línia de meta.

Grace Thek i Mathis Margirier guanyen l'OTSO Challenge SalouChallenge Salou

Publicat per

Els atletes Grace Thek i Mathis Margirier es van proclamar campions de l'OTSO Challenge Salou 2023, ahir. La cursa va aplegar més de 700 competidors que van recórrer un circuit d'1,9 quilòmetres nedant, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres corrent.

Mathis Margirier va ser el més ràpid de la competició masculina. L'atleta francès va aconseguir un temps de 3h24'23'' després de dominar en les tres modalitats.

David McNamee i Charlie Quin van completar el podi, mentre que Albert Moreno Molins en quarta posició, va ser el millor atleta nacional de la competició.

En la categoria femenina, Grace Thek va ser la més ràpida amb una marca de 3h53'53''. L'australiana també va dominar la cursa de principi a fi, aconseguint obrir una bretxa de cinc segons a la segona classificada, Rebecca Clarke. Barbara Riveros va tancar el podi.