Josefina Ruiz de Azua i José Manuel Vieito guanyen la cursa Tàrraco la Mina

La competició va comptar amb un total de 246 participants

Inici de la cursa Tàrraco la Mina.

Inici de la cursa Tàrraco la Mina.Sandra L. Brusel

Publicat per

L’atleta Josefina Ruiz de Azua i José Manuel Vieito van ser els grans guanyadors de la cursa Tàrraco la Mina que es va celebrar ahir a Tarragona. La competició, organitzada per Tarragona Fondistes i el CN Tàrraco, va comptar amb un total de 246 participants que van recórrer un circuit de set quilòmetres que va començar al passeig de Sant Antoni per acabar al Parc del Francolí.

L’atleta del Tarragona Fondistes Josefina Ruiz de Azua va ser la campiona de la prova en la categoria femenina amb un temps de 29’18’’. Angelina Díaz i Elena Guijo van completar el podi.

D’altra banda, Vieito, del Atletismo SAR, va guanyar la categoria masculina amb una marca de 23’18’’, seguit de Jordi Garcia i Ismael Madrid. César Jordán i Ana Fernández van ser els atletes del CN Tàrraco més ràpids mentre que Albert Belmonte i Johana Silva van guanyar la classificació pròpia del Tarragona Fondistes.