Força

Gianluca Ardenghi guanya el Segon Torneig de la Lliga Nacional de Forçade l'Hospitalet de l'infant

El veí de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es va coronar a casa el dissabte

Gianluca Ardenghi amb les columnes d’Hèrcules.

Gianluca Ardenghi amb les columnes d’Hèrcules.Angela Cornejo

Publicat per

Gianluca Ardenghi es va proclamar campió del Segon Torneig de la Lliga Nacional de Força que es va celebrar el darrer dissabte a l’Hospitalet de l’Infant. Ardenghi, veí del municipi, va deixar el trofeu a casa en un espectacle esportiu que va aplegar gairebé mig miler d’espectadors.

El de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es va rescabalar davant del deltebrenc Juan Ferrer, qui li va superar en el campionat d’Espanya el darrer desembre, guanyant tres de les cinc proves. Ferrer es va haver de conformar aquesta vegada amb la segona posició. Finalment, el canari Matthew Riddall va tancar el podi en la tercera posició.

La primera prova va ser l’Arrossegament d’una Grua amb Vehicle de més de cinc tones, en què va vèncer el campió Juan Ferrer. A la segona prova de les Torres d’Hèrcules, el saragossà Adrián Vela va arrasar els seus rivals, aguantant prop d’un minut les columnes de 145 kg. A l’arrossegament del Súper Jou de 405 kg, el triomf va ser per a Gianluca Ardenghi. El local també va guanyar l’Aixecament de Manuelles i el Transport del Carry de 300 kg al llarg de 20 metres, una prova que va superar en menys d’un minut.