CBT

El CBT suma una victòria de maduresa contra el Santfeliuenc a la Lliga Catalana (74-85)

Els de Comenge van arrasar en els dos primers quarts assolint 25 punts d’avantatge

El jugador del CBT, Luís Garcia buscant la canastaGuillot Dehon

Publicat per

L’Ibersol CB Tarragona va assolir una victòria de maduresa contra el Santfeliuenc el darrer dissabte en el primer duel de Lliga Catalana. Els de Borja Comenge van executar una primera meitat molt completa. En els dos primers quarts l’encert blau va enviar el duel al descans amb 35 punts d’avantatge. Amb la feina feta, els cebetistes van saber gestionar el marge per assolir el triomf. Luís Garcia i David Kristensen van ser els més destacats amb 13 i 14 punts respectivament.

El partit arrencava amb dos triples d’AJ Plitzuweit i Matt Treacy després d’unes circulacions de pilota ben trenades, un indici del que havia de venir. Tot i un primer avantatge dels tarragonins amb un 2-8 inicial, els del Baix Llobregat resistien els cops i es mantenien a prop al marcador. Dos triples més, de David Fernández i Luís García, i dues safates d’Adrià Trouvé tornaven a obrir forat fins al 9-18 del minut 6, una escletxa que obligava l’entrenador local a demanar temps mort. Tornant del parèntesi, un triple de Josep Fermí Cera en transició posava la màxima: 12-24. Els cebetistes van desactivar als locals a base d’encert i van enviar el partit al descans amb 28-53 a l’electrònic. Els locals, però, reaccionaven als primers minuts del segon temps i, de mica en mica, retallaven l’abisme en què havia quedat el marcador. Els blaus es van veure superats en el tercer quart i la diferència de punts es va retallar fins al +12.

En el darrer quart, el CBT va resistir les darreres escomeses del rival. Les alarmes saltaven quan faltaven 6 minuts quan el Santfeliuenc es posava a 11 punts. Les actuacions personals d’AJ Plitzuweit en les transicions i un triple d’Adrià Trouvé van acabar per donar el cop de gràcia al Sanfeliuenc. Els blaus es jugaran el bitllet a la final divendres contra el Salou.