El CB Salou rep un dur correctiu a Palma després d’un segon quart fluix (88-55)

Els de Jesús Muñiz no van poder aixecar la diferència al descans

El jugador del CB Salou, CJ Barksdale defensant una jugada.

El jugador del CB Salou, CJ Barksdale defensant una jugada.Fibwi Palma

Publicat per

L’OCA Global CB Salou va patir ahir un dur correctiu contra el Fibwi Palma (88-55). El conjunt de Jesús Muñiz va tornar a pecar d’un mal segon quart, però, aquesta vegada, no van poder aixecar la diferència en el tercer i a l’últim quart.

Els salouencs van començar el partit amb bon peu. Un triple d’Oliver Bieshaar i un posterior tir de Víctor Aguilar van establir un parcial de 0-5 esperançador contra un Palma poc encertat en els primers compassos. Els blaus van establir un 4-9 a l’equador del primer temps. Amb tot, els problemes van arribar. Els tirs començaven a fallar i el Fibwi Palma s’imposava en el rebot. Els locals van posar la igualtat en el joc a l’electrònic amb un parcial de 7-0, tot i que el Salou va poder tancar el primer període amb el marcador a favor (16-18).

La ferida es va obrir al segon quart. El Palma va posar l’accelerador i per cada tir anotat del Salou, el conjunt local en feia dos. El ritme balear va ser inabastable i el duel va anar al descans amb un +19 a favor del Palma.

El diagnòstic no va millorar a la segona part. En el tercer i a l’últim quart la diferència no va fer més que augmentar fins al 88-55 final.