Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis supera l’Atlètic Lleida i recupera la segona posició (0-2)

Els gols de d'Aitor Serrano i Joan Torrents van donar els tres punts als roig-i-negres

Els jugadors del Reus FC Reddis amb l’afició a l’Estadi Ramón Farrús de Lleida

Els jugadors del Reus FC Reddis amb l’afició a l’Estadi Ramón Farrús de LleidaReus FC Reddis

El Reus FC Reddis va recuperar la confiança i la segona posició després d’una victòria tranquil·la i solvent al camp de l’Atlètic Lleida (0-2).

El conjunt de Marc Carrasco arrossegava una derrota a casa i l’eliminació de la Copa Catalunya a la mateixa setmana i a l’estadi Ramon Farrús de Lleida van canviar el xip per complet.

Els roig-i-negres, ahir de rosa de la tercera equipació, van sortir amb ganes de dominar l’Atlètic Lleida. Abans dels deu minuts de partit, Aitor Serrano i Pol Benito ja van posar a prova el porter rival. El conjunt local va aguantar l’empenta inicial i la mala fortuna va acabar per colpejar al Reus quan Alberto Benito va marxar lesionat a tocar del descans.

Els reusencs van reprendre el joc amb intensitat i, a la primera acció Aitor Serrano va marcar el 0-1 amb un xut creuat ajustat al pal. El Lleida va pujar una marxa per igualar el partit, però el Reus es va mostrar poderós en defensa. Finalment, Joan Torrents, amb un bon cop de cap al primer pal, va posar el 0-2 definitiu.