Hoquei patins

El CP Calafell s’imposa amb contundència al Caldes amb un Sergi Miras inspirat (1-3)

Els de Guillem Cabestany allarguen la bona ratxa a domicili

Els jugadors del CP Calafell celebrant una de les victòries de la temporada.

Els jugadors del CP Calafell celebrant una de les victòries de la temporada.CP Calafell

El CP Calafell de Guillem Cabestany manté les bones sensacions a la pista i a l’electrònic. Els calafellencs es van emportar el duel contra el Caldes gràcies a un Sergi Miras inspirat i a tot un golàs d’Aleix Marimón.

El duel va començar mogut. Els dos equips es van intercanviar transicions, però qui va colpejar primer va ser el Calafell. Els verd-i-blancs ho van fer a través de Sergi Miras que, amb un aixeca i pica va perforar la porteria del Caldes. Els verds van començar a funcionar i a establir el seu regnat a camp contrari. El perill estava sobre la porteria rival, però el segon gol va venir des de lluny. Aleix Marimón es va inventar un remat potent des del camp calafellenc que ningú va desviar i es va acabar colant al fons de la xarxa.

A la segona meitat, Miras es va encarregar d’encarrilar el partit anotant el tercer. Amb tot, el Caldes no va caure sense donar guerra i, després d’uns minuts d’insistència, Adrià Ballart, en una jugada individual, va posar l’1-3. Els locals van creure en la remuntada, però el porter calafellenc Gerard Camps es va encarregar de tancar el partit aturant un penal en els darrers dos minuts de partit.