Futbol

El Nàstic enceta la pretemporada amb bones sensacions a la Nova Creu Alta

Els de Dani Vidal van guanyar per 0-2 al CE Sabadell amb gols de Jaume Jardí i Antoñín

Mario Rodríguez durant el partit davant el CE Sabadell

Mario Rodríguez durant el partit davant el CE SabadellNàstic de Tarragona

Publicat per

El Nàstic va començar dissabte la pretemporada a la Nova Creu Alta davant del Sabadell. I ho va fer amb una victòria per 0-2, gràcies a un golàs de falta de Jaume Jardí i un d’Antoñín Cortés. Sobre la gespa, es va poder veure la bona feina que ha fet l’equip en aquestes primeres setmanes de treball amb moltes cares noves —entre incorporacions i jugadors del planter grana.

En general, el partit va seguir el ritme i la línia que acostumen a seguir els primers matxos de la temporada: sense grans esforços. La primera part va començar amb quatre novetats per part del conjunt grana. Els nastiquers van poder veure els primers minuts de tres incorporacions com són Dani Rebollo i els dos centrals Antonio Leal i Gorka Pérez.

Pel que fa al porter andalús, no se’l va necessitar gaire. Tret d’una mala sortida en un córner, va fer una actuació prou correcta. Quant als centrals, el Sabadell tampoc els va exigir un altíssim rendiment. D’aquesta posició, en surt la pitjor notícia que va deixar la jornada. El nou fitxatge, Antonio Leal, va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 40 per unes molèsties físiques. Caldrà veure la magnitud de la lesió.

En el primer temps, tot i que els arlequinats van posar les coses difícils als de Dani Vidal en algun tram, el Nàstic va ser molt superior. Com ja tenia acostumat al seu aficionat, l’equip grana va mostrar la voluntat de fer una pressió eficient i de complicar la sortida de pilota rival.

En el primer temps, amb el davanter de la Pobla, Santi Guzmán; i a la segona part amb la nova incorporació d’Antoñín, que, ja no només se’l va veure intens i va posar difícils les coses a la defensa, sinó que també va fer gol en el seu primer partit amb la samarreta grana.

Arnau Sans i Oriol Subirats són dos noms més que cal destacar. Els joves del planter van demostrar un bon rendiment en els minuts que van disputar. Subirats, partint des del lateral dret, va prendre molt bones decisions, sobretot en l’aspecte ofensiu. De fet, fins i tot va marcar un gol —amb una bona definició de vaselina— que l’àrbitre va acabar anul·lant per fora de joc.

Malgrat que en el segon temps el Sabadell va tenir més moments de protagonisme, el Nàstic va marxar de la Nova Creu Alta amb una bona nota en la preparació física. Si bé és cert que davant tenia un rival de Segona Federació, el Nàstic va acabar millor físicament tant en la primera com en la segona part.

Ara, al club grana li esperen encara uns quants partits més de pretemporada. El més pròxim es disputarà aquest dimecres 31 de juliol a les 19 h., davant del Terrassa al CAR Sant Cugat. El Nou Estadi veurà jugar el seu equip per primer cop el dissabte 3 d’agost davant del Castellón.