Futbol

El Nàstic manté el bon ritme de pretemporada amb una victòria davant del Terrassa

Els gols de Mario, Santi Guzmán i Pablo van donar l’avantatge als grana

Els jugadors del Nàstic durant el partit d’ahir davant del Terrassa al CAR Sant Cugat.Nàstic

Publicat per

El Nàstic de Tarragona torna a guanyar en un partit de pretemporada. Dissabte passat va arribar la primera victòria en el matx d’estrena davant el Centre d’Esports Sabadell i ahir va arribar la segona contra l’equip de l’altra capital del Vallès Occidental, el Terrassa, per 0-3 —amb gols de Mario Rodríguez, Santi Guzmán i Pablo Fernández–.

El partit va tornar a deixar bones sensacions pels homes de Dani Vidal en diferents aspectes del joc. A la porteria, Alberto Varo va tornar a vestir la samarreta grana per la porta gran. L’àliga de la Canonja va aturar un penal al minut 3 de joc. En defensa, tot i les importants baixes estivals de Nacho i Trigueros, aquest Nàstic de pretemporada continua partint des d’una gran solidesa defensiva. Ahir, van jugar els quatre centrals que hi ha a la plantilla. En general, tret d’alguna errada individual, tots ells van actuar d’una manera molt solvent. Pel que fa al vessant ofensiu, els grana van mostrar una gran eficàcia en els contraatacs. La velocitat en aquestes jugades van fer que els tarragonins obrissin la llauna a la primera de canvi amb un gol de Mario Rodríguez.

Una de les bones notícies que van deixar el partit de dissabte va ser els nois del planter. Ahir, doncs, van tornar a fer un bon paper. Subirats, pel lateral esquerre, va tenir una segona part moguda amb un gran duel amb l’exgrana Robert Simón. Santi Guzmán va estrenar-se com a golejador en el seu segon matx com a grana. Arnau Sans també va comptar amb minuts.