Álvaro Baceiredo i Paula Hritiuc guanyen la Sant Silvestre Tarragona 2023

Albert Belmonte i Johana Silva van ser els més ràpids de Tarragona Fondistes

Imatge dels guanyadorsSandra Brusel

La Cursa Sant Silvestre 2023 de Tarragona es va desenvolupar amb èxit per tancar l'any amb un circuit de 6,5 quilòmetres. Més de 1.900 persones van participar en la cursa de caràcter social en la qual molts van participar disfressats de tota mena. A més, també va tenir la seva part competitiva. Álvaro Baceiredo, del Club Atletisme de Tarragona, va ser el més ràpid de la categoria general amb un temps de 21'01'' seguit de ben a prop del seu germà Alejandro Baceiredo amb un segon menys.

Pel que fa a la categoria femenina, Paula Hritiuc, atleta del FC Barcelona, va guanyar amb un temps de 24'33'', seguida de Marta Pardillos, del CN Tàrraco. Pel que fa al rècord personal de Tarragona Fondistes, organitzador de la tradicional prova, Albert Belmonte va ser el primer en arribar a la meta. Pel que fa a la categoria femenina, Johana Silva va ser la guanyadora.