Atletisme

Dues medalles per al CA Tarragona en el Campionat d'Espanya Sub 18

Pau Crespo, Lluc Subirós i Víctor Jiménez can ser els participants

Els tres atletes del CA Tarragona.Cedida

El Club d'Atletisme de Tarragona va participar el darrer cap de setmana en el Campionat d'Espanya Sub 18 de Màlaga amb un total de tres competidors. Tots aquests van ser finalistes de les seves respectives proves i van sumar un total de dues medalles.

Pau Crespo, entrenat per Joan Domingo ha aconseguit la medalla de bronze a la prova de javelina després de realitzar un quart llançament amb una marca de 60,21 metres.

Lluc Subirós, atleta entrenat per l'Enric Obiol, ha pujat al podi en una tercera posició a la prova de salt de perxa. L'atleta tarragoní ha superat el llistó a una alçada de 4.35 metres, aconseguint així una millora de la seva marca personal i acomiadant-se de la categoria Sub 18 amb una medalla.

Víctor Jiménez, entrenat pel Pau Cecília, atleta de primer any de categoria com el Pau, ha estat vuitè al salt de llargada amb una marca de 6.61 metres, aconseguint lloc de finalista. Víctor arribava al Campionat amb la 12a marca dels participants.