Uns 650 corredors participen a la desena Cursa del Seguici de Tarragona

Enguany es van recuperar les curses infantils

Sortida de la Cursa del Seguici.

Sortida de la Cursa del Seguici.Jordi Santacana

Publicat per

El passat dissabte dia 10 d’agost es va celebrar la 10 edició de la Cursa del Seguici de Tarragona, organitzada pel C.E. Alliberadrenalina amb la col·laboració de l’Associació Mulassa de Tarragona, Tarragona Esports i Viding.

Amb una distància de 5 quilòmetres i sortida a les 20.30 hores des de la plaça de la Font i arribada a les escales de la Catedral, van prendre part de l’esdeveniment prop de 650 corredors. Prèviament, es van celebrar les curses infantils, recuperades enguany, amb la participació de 50 nens d’entre 5 i 12 anys.

Cursa infantil del Seguici.

Cursa infantil del Seguici.Jordi Santacana

En la classificació absoluta el guanyador va ser Alejandro Baceiredo – BASF (16’25”), seguit d'Oriol Gibert – JAB Berga (16’28”) i Oriol Ferré – Sphere Pro (16’56”).

En la categoria femenina la vencedora va ser Marta Pardillos – CN Tarraco (18’24”); seguida per Anahi Herrera – (21’07”) i Ana Fernandez – Run Speed (22’19”).

Mentre que a la classificació Corredors del Seguici va acabar primer Pau Martí de la Colla Jove Xiquets de Tarragona (17’52); seguit de Pablo López del Lleó (18’05”) i Carles Peleja de l’Àliga de Tarragona (19’10”).

A la categoria femenina Sabrina Godall de la Colla Jove Xiquets de Tarragona (22’40”) va ser la primera, seguida d'Andrea Langoyo de la  Colla Jove Xiquets de Tarragona (22’40) i de Marina Sempere de Mulassa de Tarragona (22’45”).