Diari Més

Societat

El món casteller es bolca amb la castellera de la Vella de Valls evacuada en estat greu durant la diada de Sant Fèlix

La castellera ha estat evacuada a l'hospital Sant Joan de Déu després que caigués el 4 de 9 sense folre de la Vella

L'helicòpter del SEM que ha traslladat la castellera de la Vella de Valls després d'una caiguda a la diada de Sant Fèlix.ACN

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El món dels castells s'ha bolcat, aquest divendres al migdia, amb la castellera de la Vella de Valls que ha estat traslladada en helicòpter fins a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La castellera es troba en estat greu, tot i que estable, després d'haver caigut quan el castell -un 4 de 9 sense folre- començava a desmuntar-se.

Durant la Diada s'han viscut moments molt emocionants arran del succés, que s'han traslladat a través de les xarxes socials. «3d9f per La Colla Vella Xiquets de Valls. Ho fan, amb dos ous, per la petitona. Ho volen fer i tots som La Vella ara mateix» o «Tots amb tu Mia! Tornaràs petitona, oi tant si tornaràs! Molt orgullós de ser de la Colla Vella dels Xiquets de Valls», són algunes de les piulades que es poden llegir a X.

Tot i que no han estat les úniques. Per exemple, Rosa Maria Ibarra, vallenca i diputada socialista al Parlament de Catalunya també ha volgut enviar un missatge a través d'X: «Molta força a la Colla Vella. Amb el cor encongit seguint les notícies que ens arriben de Vilafranca». O Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos: «Molts ànims a les colles castelleres en especial a la Colla Vella, amb el desig de que la seva integrant es recuperi ben aviat».

Aquesta és una mínima part dels missatges que el món casteller ha enviat a la castellera ferida i a la seva colla, la Vella de Valls. La diada de Sant Fèlix, que ha estat més d'una hora aturada pel succés, s'ha tornat a posar en marxa poc després de dos quarts de tres de la tarda. 

Et pot interessar:

tracking