Diari Més

Tarragona

Les colles ja coneixen l’ordre d’actuació en les diferents jornades del Concurs

El Teatre Tarragona va acollir el sorteig d’actuació i situació als recintes

Mapa de la Tarraco Arena Plaça amb la situació i l’ordre d’actuació de les colles castelleres en la jornada de diumenge.

Mapa de la Tarraco Arena Plaça amb la situació i l’ordre d’actuació de les colles castelleres en la jornada de diumenge.Concurs de Castells

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Les colles castelleres participants al XXVIIIè Concurs ja coneixen el seu ordre d’actuació i situació a les diferents jornades. A la jornada de diumenge, els Xiquets de Reus seran els encarregats d’obrir plaça, en cas que intentin un castell igual o superior al 4de9f. Els Xiquets de Tarragona seran la colla que tancarà ronda. D’entre les colles favorites al títol, la Colla Jove Xiquets de Tarragona serà l’encarregada d’actuar en primera posició, la Colla Joves Xiquets de Valls serà la segona en ordre d’actuació, els Castellers de Vilafranca la tercera i la Colla Vella Xiquets de Valls ho farà en últim lloc.

Pel que fa a la jornada de dissabte, els Castellers de Mollet seran els encarregats d’actuar en primer lloc a la jornada de dissabte, en cas que intentin un castell igual o superior al 3de8. Els Castellers de Lleida seran els encarregats de tancar ronda. Pel que fa als quatre caps de sèrie, els primers en actuar seran els Castellers de la Vila de Gràcia. Els Castellers de Sant Cugat seran els segons, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau ho faran en tercer lloc i els Castellers de Lleida seran els últims.

A la jornada de Torredembarra, els Castellers de la Sagrada Família, els Nois de la Torre i els Castellers d’Altafulla seran les primeres colles a actuar el 29 de setembre a la plaça del Castell.

Et pot interessar:

tracking