Diari Més

Concurs 2024

Vilafranca descarrega el primer castell de 10 del concurs

Els del Penedès han reafirmat el seu favoritisme amb un 3de10fm en primera ronda

Imatge del 3de10fm dels Castellers de Vilafranca a primera ronda del Concurs de Tarragona 2024.

Imatge del 3de10fm dels Castellers de Vilafranca a primera ronda del Concurs de Tarragona 2024.@concurscastells

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els Castellers de Vilafranca han arrencat amb força el Concurs de Castells 2024 celebrat a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona, aconseguint descarregar un espectacular 10 de 3 amb folre i manilles en la seva primera ronda. Aquest castell de 10, una construcció imponent i de gran dificultat, ha fet vibrar el públic i ha marcat un precedent per a la resta de colles participants en la competició. 

Amb una execució impecable i una gran compenetració entre els membres de la colla, Vilafranca es consolida una vegada més com el gran favorit del concurs, demostrant la seva tècnica i experiència. El seu èxit amb el 10de3fm suposa no només el primer castell de 10 d'aquesta edició del concurs.

El públic present ha respost amb una ovació clamorosa, reconeixent l'esforç i la dificultat d'aquesta fita. El concurs, que encara es troba a les primeres rondes, es preveu emocionant, amb altres colles també aspirant a castells de gran magnitud. Sens dubte, Vilafranca ha posat el llistó molt alt per a la resta de participants.

tracking