Diari Més

Mercat

Nil Jiménez torna al Nàstic

El lateral esquerre de 24 anys signa contracte amb l'entitat grana fins al 2026

Nil Jiménez se había ganado la titularidad en los últimos onces de Raúl Agné, primero al lateral izquierdo y después como extremo.

Nil, en un partido con el Nàstic en el Nou EstadiDiari Més.

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Nàstic ha anunciat, aquest vespre, la incorporació de Nil Jiménez. El lateral barceloní de 24 anys, torna al Nou Estadi on ha signat fins al 2026.

Nil torna a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb la SD Ponferradina, equip on la passada temporada va disputar 26 partits oficials, incloent el play-off d’ascens a LaLiga Hypermotion. Les dues temporades anteriors, el lateral esquerre va jugar un total de 46 partits oficials amb el Nàstic i va marcar el gol clau en les semifinals del play-off d’ascens a la categoria de plata contra el Racing de Ferrol.

Als seus 24 anys, Nil tornarà a sumar potència i recorregut per la banda esquerra, tant en atac com en defensa, competint i aportant qualitat a l’esquema tàctic de Dani Vidal.

Està previst que demà, divendres, el futbolista s’incorpori als entrenaments amb la resta de companys i en els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial com a nou jugador grana 2024-2025.

Et pot interessar:

tracking