Diari Més

Creado:

Actualizado:

El consell d’administració de Redessa, l’empresa pública dedicada al desenvolupament econòmic de la ciutat de Reus aprovarà, amb tota probabilitat, una pròrroga en l’execució de les obres de l’hotel que es construeix a la zona del Pallol per part de l’empresa Ginkoplanet. No és el primer retard que pateix aquesta obra, amb una licitació formalitzada el 2016 però dins un projecte fins i tot anterior. 

L’any 2022 l’empresa ja va demanar un ajornament en el termini que, en aquell moment, estava vinculat als efectes econòmics de la pandèmia de la covid-19 i al conflicte armat a Ucraïna que, de fet, encara persisteix. La nova data era el setembre d’aquest 2024 i ara es demana una nova pròrroga, d’un any. 

L’important, però, és que finalment es podrà veure acabada l’obra i, de retruc, la transformació final de gairebé una quarta part del barri antic reusenc en el qual, bàsicament, es va produir una aposta del capital privat gràcies a les perspectives de creixement de la zona. Acabada l’obra, a més, la ciutat guanyarà un hotel cèntric que complementarà l’oferta actual i que serà una eina més de la gestió del capital turístic que ha anat guanyant la ciutat els últims anys.

tracking