Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 de maig de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horoscop

Horoscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et trobaràs amb dubtes i confús. Tracta de no mirar cap enrere i cerca noves maneres d'enfocar les teves relacions avui. Si necessites ajuda demana-la amb rapidesa, trobaràs total comprensió.

Taure (20d'abril-20de maig)

El dia es presenta amb esdeveniments que et trauran de la rutina i t'alegraran més la jornada. Fins i tot la deessa de l'amor farà presència en la teva vida i et tornaràs més atraient i seductor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Pensaments del passat limitaran una jornada plena de bones oportunitats per a la teva persona. No permetis que la negativitat et vagi deprimint, el teu somriure farà canviar tota tensió.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada en la qual et sentiràs amb ganes de menjar-te al món, la teva vitalitat i atractiu generarà moments passionals i eròtics. Els astres t'acompanyen en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La intolerància d'algunes persones del teu entorn limitaran el teu actuar. No responguis amb la mateixa actitud o serà un dia conflictiu. Utilitza la diplomàcia i trauràs bons resultats.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No és una jornada per a fer moltes especulacions. Tant en l'amor com en les teves relacions familiars hauràs d'actuar amb fermesa. Mantingues les teves idees, no permetis que avui canviïn.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada on només serà en la intimitat on trobaràs un total equilibri i compensació a les teves necessitats. Tant la parella com els pròxims t'aportaran l'amor que estàs necessitant.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et fiquis en assumptes de tercers ni comentis les xafarderies que abunden al teu voltant. Domina la teva morbositat i curiositat per a no crear-te enemics. Estar en silenci, t'aportarà més a guanyar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intenta cuidar més la dieta, avui estàs realitzant excessos que pagaràs car. Internament estaràs desitjós d'aventures, però has de dosificar-te, veuràs que tot el que cerques arribarà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Hi haurà canvis en la teva àrea econòmica i el teu ull clínic sabrà treure partit de manera eficaç en assumptes financers. Bon moment per a fer canvis en la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui la teva ment estarà més lúcida i tindràs la capacitat necessària per a organitzar sense problemes els teus assumptes i tot el que se't plantegi. Els astres t'aportaran sort.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hauràs de posar-te més les piles per a arribar a totes les coses que avui et sortiran al pas. Energia no et faltarà però centra't en poques o perdràs. És el teu dia per a ordenar tot el pendent.

tracking