Diari Més

El teu horòscop d'avui: 7 d'agost de 2022

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

horòscop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Fàcil que avui sorgeixi un amor a primera vista, prepara't ja que la nova parella t'exigirà molt. Ves amb compte amb la gelosia o les paraules fora de lloc. Compte al viatjar, evita les presses.

Taure (20d'abril-20de maig)

Rebràs una agradable sorpresa acompanyada d'un gran afecte del qual estaves necessitat. Et sentiràs molt vital i feliç durant tota la jornada. La nit serà moguda, el teu magnetisme atraurà.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si et manifestes de manera irreflexiva amb les persones que més a prop tinguis limitaràs els teus èxits. El teu dogmatisme et farà perdre amistats i crear-te enemics. Relaxa't, el teu somriure captivarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

S'han sumat moltes jornades molt actives, el prendre't un descans serà de vital importància. Cuida la dieta i no t'excedeixis en les diversions, calma i autocontrol. Arriben diners per atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva parella estarà avui més necessitada de les teves carícies i atencions. Si no tens parella és el moment per a trobar l'apropiada, no et penedeixis del fet fins ara i mira al futur.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Abans de llançar-te a noves empreses acaba el que ja has començat. Algú molt prop de tu està encara esperant el teu afecte, no deixis passar més temps. Els assumptes professionals van vent en popa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et deixis influenciar pels comentaris de propers i familiars. La teva intuïció, i sobretot el teu cor, veuran el camí més correcte, no dubtis en res. Els temes de l'atzar et beneficiaran.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Els aspectes més negatius d'avui seran els aclaparaments que t'arribaran per les coses sense acabar o el temps que passarà volant, d'altra banda, tranquil·litat i felicitat amb els propers.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Compte a l'hora de posar-te al volant d'un cotxe. La jornada serà molt activa i plena de sorpreses. Controla tot perquè res et sorprengui. Sort en atzar si avui uses la teva intuïció.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

En el teu interior es venen manifestant certs desitjos que no poden ser viables a curt termini, no et desanimis, avui succeirà alguna cosa que ho arreglarà tot. Pensa en positiu i veuràs l'èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Es perfilen bons moments per a tot allò que tingui a veure amb la teva capacitat d'amor. Mostra't més llançat que arribaràs a tot i a tots. El teu magnetisme eròtic estarà a tot tren.

Peixos (20 de febrer - 20 de març)

La relació amb els propers, sobretot amb la parella, serà una mica tibant avui. No donis més importància a les coses i tot passarà aviat. Es resoldrà un assumpte material pendent al teu favor.

tracking